2 munaa
2 dl sokeria
1 dl öljyä
Vatkataan.

2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Sekoitetaan keskenään ja vatkataan munavaahtoon.

n. 5 dl porkkanaraastetta
Sekoitetaan varovasti taikinan joukkoon.

Paistetaan 175 asteessa n. 40 min.

Kostukkeeksi:
päärynämehua

Väliin:
1 banaani
kermavaahtoa (Flora Vispi)

Päälle:
kermavaahtoa (Flora Vispi edelleen), johon sekoitin Marianne-rouhetta
Marianne helmistä syntymäpäiväsankarin ikä
marsipaanikukkia


Normaalisti porkkanakakun päällä on tuorejuustoseos (50 g margariinia, 150 g tuorejuustoa, 1/4 tl vaniljasokeria ja 2 dl tomusokeria sekoitettuna) ja pekaanipähkinää. Tällä kertaa tein täytekakun murealla ja suussasulavalla porkkanakakkupohjalla, joten halkaisin pyöreäksi paistetun pohjan kahdeksi kerrokseksi, joiden väliin laitoin paloiteltua banaania ja hieman kermavaahtoa (kostuttamisen jälkeen). Loppuun kermavaahtoon lisäsin Mariannerouhetta makuni mukaan ja levitin sen kakun päälle ja sivuille. Lopuksi koristeet.