Tänään tehtiin nopeaa ruokaa, eli valmistus ja ruokailu puolessa tunnissa. Hyvää oli kuitenkin. En ole varma kuinka paljon mitäkin ainesosaa käytin, joten arvion määrät. Tämä on helppo valmistaa pastan kypsyessä.

½ sipuli
1½-2dl tummaa soijarouhetta
oliiviöljyä
½ kasvisliemikuutio
mausteita (mustapippuria, paprikajauhetta, rakuunaa)
n. ½ purkkia Dolmio-kastiketta (classico) isosta purkista

Pilko sipuli pieneksi ja lämmitä oliiviöljy kasarissa ennen kuin laitat sipulin paistumaan. Kun sipuli on kuullottunut, lisää soijarouhe. Pyöräyttele hetki ja lisää vettä 2-3 dl. Lisää mausteet ja anna seoksen "kuivua", eli kiuhuttele kunnes ylimääräinen vesi on haihtunut ja soijarouhe on pehmentynyt ja maustunut. Lisää Dolmio-kastike, sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla kunnes pasta on kypsynyt.