Innostuin tekemään ruokaa, mitä en ole ennen yrittänyt tehdä, koska en siitä ole pitänyt, mutta muistoja se tuo mieleen roppakaupalla. Australiassa asuessani tulista currya oli tarjolla erittäin usein. Se olikin aivan liian tulista minulle, enkä pystynyt sitä koskaan kunnolla syömään... Mutta pakkohan sitä oli itsekin kokeilal ja kuinka hyvää siitä tulikaan!

Valmista couscous paketin ohjeen mukaan (lisää mausteita, esim. korianteria ja rakuunaa).

Curryyn tarvitset
öljyä n. 2rkl
sipulin suikaloituna pituussuunnassa
kruunukasviksia pussillisen pakastealtaasta (Pirkka)
currya
chiliä
mustapippuria
sitruunamehua
suolaa
ruokakermaa (GoGreen)

Lämmitä wokkipannu ja öljy, kuullota sipuli. Lisää sitruunamehua n. 1 rkl, pippuria, chiliä ja suolaa. Lisää jäiset kasvikset ja pyörittele. Lisää curry n. 1 rkl ja ruokakermaa n. ½ purkkia kun kasvikset ovat sulaneet. Tarkista maku ja lisää mausteita tarpeen mukaan.