Huomenna eväänäni on töissä mukana pastasalaattia ja karjalanpiirakkaa. Salaatin voi syödä kylmänä tai sitä voi myös lämmittää halutessaan.

Rakettispagettisalaatti evääksi yhdelle:
n. 1dl rakettispagettia kiehumaan n. 3dl kasvislientä (nestettä on helpompi lisätä kuin poistaa tässä ohjeessa)
Sekaan laitoin myös punaisia linssejä n. 2rkl huuhdeltuna.
Keittoajan lopussa lisäsin joukkoon yhden jäisen pinaattikuution, n. 4rkl maissinjyviä myös pakastepussista ja suunnilleen saman verran Pirkan jäisiä paprikasiivuja.
Lopuksi maustoin mustapippurilla, kirvelillä, rakuunalla ja ripauksella chiliä.
Kun spagettimössö jäähtyi, sotkin joukkoon Alpro Soyan maustamatonta soijajogurttia.

Eväsrasiaan rakettispagettisalaatin päälle laitoin lehtisalaatin lehtiä muutaman, 5cm kurkkua palasina ja paahdoin n. 2rkl pinjansiemeniä (kuivalla päälystetyllä pannulla).
Kuva013.jpg

Kuva014.jpg
Pimeän kuvan ottamisen jälkeen laitoin vielä kaksi karjalanpiirakkaa samaan rasiaan kaiken muun päälle, ettei tarvitse ottaa kuin yksi rasia aamulla mukaan. Tämä on melko tuhti lounas, onhan päivällä syöminen terveellisempää kuin illalla.