Mikä parempaa kuin herkullinen aamupala sunnuntaina! Illalla (tai yöllä) tein pinaattilettutaikinan, josta paistoin aamulla 7 tai 8 lättyä. En ole koskaan mittaillut aineita lettutaikinaan, joten perustaikinan ohjetta kaipaavat opastaisin Lettupannun (linkki oikealla). Pieneen perustaikinaan lisäsin yhden pussillisen pakastepinaattia sulatettuna, kirveliä, rakuunaa, suolaa ja valkopippuria.

Kuva0051.jpg
Tässä plettu on lähes valmis käännettäväksi. Kun pinta on kauttaaltaan tummunut, voi sen kääntää.

Kuva0012.jpg
Minulla ainakin tässä vaiheessa lettu alkaa jostain kohtaa kohoamaan kuplana. Hyvä keino saada se pysymään ja paistumaan pannua vasten kuplan kohdalta on asettaa paistinlasta tasaisesti suoraan kuplan päälle.

Kuva004.jpg
Minullakin on tämä astiasto. :)

Turhat kuvatekstit tarjosi Rehuherkku.